Uprzejmie informujemy o zmianie polityki prywatności zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).

Polityka prywatności:

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma "RobTom-Agro" Sp.z.o.o. z siedzibą w Pyrzycach, ul. Ogrodowa 55a, kod pocztowy 74-200, adres e-mail: kontakt@robtomspzoo.com, tel. +48 723 607 907

Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych będzie się odbywać na podstawie art. 6 RODO i w celu marketingowym Administrator powołuje się na prawnie uzasadniony interes, którym jest zbieranie danych statystycznych i analizowanie ruchu na stronie internetowej.

Podanie danych osobowych na stronie internetowej robtomspzoo.com jest dobrowolne. Podstawą przetwarzania danych jest moja zgoda. Mam wpływ na przeglądarkę internetową i jej ustawienia. Odbiorcami danych osobowych mogą być Google, Facebook, Call Page, Tawk. Mam prawo wycofania zgody w dowolnym momencie poprzez zmianę ustawień w przeglądarce. Dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane w zależności od okresu używania technologii. Mam prawo zażądania od administratora dostępu do moich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania tych danych, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Profilowanie używane jest w Google Analytics, Google AdWords, Facebook Pixel. W sytuacji wniesienia sprzeciwu wobec profilowania, prosimy zoptymalizować odpowiednio przeglądarkę.

W przypadku pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych prosimy o kontakt z Inspektorem Ochrony Danych. Sposoby kontaktu z inspektorem ochrony danych w firmie "RobTom-Agro" Sp.z.o.o. z siedzibą w Pyrzycach, to: adres korespondencyjny ul. Ogrodowa 55a, 74-200, Pyrzyce, adres e-mail:kontakt@robtomspzoo.com, tel. +48 723 607 907, formularz kontaktowy dostępny na stronie robtomspzoo.com, infolinia +48 723 607 907.

Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres od 30 dni do 5 lat do czasu wykorzystywania możliwości marketingowych i analizy danych potrzebnych do prowadzenia działalności gospodarczej


Prawa użytkownika strony internetowej:

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia, jak i również prawo do ograniczenia ich przetwarzania/ prawo do cofnięcia zgody, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Pani/Pana danych osobowych. Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli Pani/Pana zdaniem, przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana – narusza przepisy unijnego rozporządzenia RODO.


Polityka cookies:

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies i podobnych technologii w celach technicznych, reklamowych, statystycznych oraz by dostosować Serwis do indywidualnych potrzeb Użytkowników.

Można je podzielić na cookies niezbędne, czyli takie, bez których Serwis nie może funkcjonować poprawnie, cookies dotyczące personalizacji, potrzebne, by zapisać ustawienia i preferencje Użytkowników, oraz cookies dotyczące optymalizacji reklam, które zbierają informacje na temat reklam wyświetlanych Użytkownikowi oraz mogą służyć do tworzenia Twojego profilu.

W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące wszystkich powyższych plików cookies.

Możesz przejść do korzystania z Serwisu wybierając "Akceptuję"

Praca

Poszukujemy do pracy:

  • Brygadzista Kierownik monterów rusztowań ramowych
  • monter rusztowań Norwegia/Szwecja/Niemcy
  • koordynator projektu Norwegia/Szwecja/Niemcy

Skontaktuj się z nami

tel.  +48 506 023 511

Oferujemy

prace w systemie zmianowym

wysokie zarobki

zakwaterowanie

transport

APLIKOWANIE

ROBTOM Sp z o.o.  informuje, że każdy Kandydat do pracy ma prawo dostępu do treści Danych Osobowych oraz do ich poprawiania, aktualizacji, podglądu i edycji w każdym czasie lub prawo żądania trwałego ich usunięcia.

Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres :

kontakt@robtomspzoo.com

W temacie e-mail prosimy podać :

stanowisko oraz imię i nazwisko

Prosimy o umieszczenie w dokumentach aplikacyjnych następujących klauzuli :

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przesłanych w dokumentach aplikacyjnych oraz przekazanych podczas komunikacji niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji przez ROBTOM Sp. z o.o. spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Pyrzyce  (administrator danych osobowych) zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2016 r. poz. 922).